vineri, 14 decembrie 2012

Web design profesional

Servicii de web design
Motivul frustrarii atator proprietari de afaceri in legatura cu un serviciu de web design profesional este costul (uneori) ridicat al acestuia. Nimeni nu poate spune cu certitudine, inainte de a incepe un proiect web design cat va ajunge sa coste un astfel de proiect; cine spune din start un pret, inainte sa afle ce contine proiectul tau individual, trebuie sa va dea un motiv de ingrijorare.

De ce variaza preturile? Prin analogie, vom da un exemplu despre cum alegem mancarea; in functie de restaurantul ales, pretul cinei va varia dramatic. De exemplu, platesti un pret mic la shaormeria din colt si poti primi o masa completa la un pret mai mic de 25 lei. Dar trebuie sa te gandesti la serviciile pe care le vei primi si la cum te va face sa te simti peste cateva ore acest tip de masa. Sau, poti merge la un restaurant dichisit, sa fii servit cu amabilitate, profesionist, cu mancare gustoasa si echilibrata din punct de vedere nutritional. Si cand ai ales restaurantul, mai ai un pas... ce vrei sa comanzi din meniu? Mentii lucrurile pe cat de simple se poate si alegi o salata, sau vrei sa beneficiezi de experienta unui meniu complet, cu aperitiv, fel principal si desert? Aceleasi variabile se aplica si in cazul unui serviciu de web design profesional, si nimeni nu poate afisa un pret unic pentru aest serviciu. Deoarece acesta difera de la caz la caz.

Ai de facut atat de multe alegeri atunci cand te decizi asupra functionalitatilor care vor fi incluse in web design-ul site-ului tau. Recomandarea noastra este sa alegi si o varianta de mobil. Exista o multime de astfel de gadget-uri disponibile, iar tendinta de cumparare a acestora este in continua crestere. De aceea, e bine sa ai o strategie ”mobila”. Sa ramai fidel variantei pentru desktop poate fi o solutie ieftina, dar este o gandire depasita, o gandire pe care niciun designer demn de luat in seama nu o poate recomanda ca unica varianta.

Pentru mai multe detalii despre servicii profesionale de web design click aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu