joi, 6 decembrie 2012

Cat costa un proiect de web design?

Cat costa proiectul meu de web design? O intrebare pentru care nu exista un raspuns exact si este normal sa fie asa, marea majoritate a agentiilor care ofera servicii de web design va vor solicita mai multe informatii si un buget orientativ.

Din experienta mea, am observat ca toti clientii se feresc sa precizeze bugetul disponibil de teama sa nu li se ofere un pret mai mare, este adevarat ca in unele cazuri acest lucru se intampla, dar este mai bine sa spuneti bugetul pentru a primi pretul corect pentru serviciile de care aveti nevoie.

Daca vreti sa obtineti un pret corect pentru proiectul dumneavoastra, este de preferat, ca inainte de a incepe, sa discutati cu reprezentantii agentiei.

Va recomandam ca inainte de intalnirea cu agentia pe care ati selectat-o sa va furnizeze serviciile de web design, sa va faceti timp pentru a va informa cu privire la serviciile de acest tip disponibile pe piata si care dintre acestea se potrivesc pentru proiectul dumneavoastra. Incercati sa cautati informatii relevante pe site-uri de specialitate despre web design, ce presupune si cat dureaza in medie un astfel de proiect, ce servicii ar trebui incluse in pachet, nu este nevoie sa cunoasteti termeni de specialitate, doar trebuie sa intelegeti ce primiti si cat platiti.

Inainte de intalnirea cu agentia este de preferat sa aveti in minte o structura orientativa a site-ului, cum ati dori fie aranjat si structurat site-ul, aveti un model de site care va place, care sunt categoriile de servicii si produse, incercati sa oferiti cat mai multe informatii, cate pagini va avea site-ul si cum vor arata paginile, puteti lasa aceste detalii la latitudinea persoanei care se ocupa de web design-ul site-ului dumneavoastra, daca optati pentru a doua varianta este posibil ca rezultatul sa fie mai bun, designerul putand sa-si foloseasca mai mult creativitatea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu