luni, 10 decembrie 2012

Cum sa alegi hostigul potrivit pentru afacerea ta online

Sunt o multime de companii care ofera servicii de gazduire pentru site-uri, acestea iti ofera posibilitatea de a avea un site accesibil oricand, de oriunde si de catre oricine. Daca achizitionezi un domeniu nou este de preferat sa-ti achizitionezi in acelasi timp si hosting-ul pentru a te asigura ca site-ul va merge 24 din 24, 7 zile pe saptamana.

In momentul in care ai achizitionat domeniul si gazduirea poti apela la o agentie pentru web design-ul site-ului tau de prezentare sau al magazinului online, poti intreba si agentiile daca ofera servicii de gazduire, poti economisi timp pentru a te concentra pe lucrurile cu adevarat importante.

Ce oferiti si cat costa? Este o intrebare pe care trebuie sa o puneti, pretul depinde foarte mult de lucrurile pe care le doriti, veti plati putin daca doriti o simpla prezenta online, un blog sau un site de prezentare, pretul pentru hosting va fi mai mare daca doriti un magazin online complex, cu cos de cumparaturi si plata online, acesta necesita un server sigur, se poate opta pentru IP dedicat site-ului dumneavoastra.

Care este diferenta intre server standard si server dedicat? Daca sunteti proprietarul unei afaceri mici este indicata sa alegeti ganduirea standard, este varianta mai ieftina si mai eficienta pentru site-uri nu foarte complexe. Gazduirea standard are mai multe site-uri pe acelasi server, daca nu ai un site cu trafic foarte mare acest lucru nu te va afecta in nici un fel.

Daca detii un site complex cu un trafic foarte mare, atunci este mai bine sa optezi pentru un server dedicat pentru a preveni blocarea site-ului. Tarifele pentru acest tip de gazduire sunt intr-adevar mult mai mari, dar in anumite situatii este necesar, pentru a sti daca aveti nevoie puteti intreba agentia care va ofera servicii de web design.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu